Przepiekna strona, przejrzyste przepisy, apetyczne zdjecia – gratuluje pasji! Juz wiele z Pani ciast stoi u mnie w kolejce! Tylko wolalabym do pieczenia uzywac proszku do pieczenia zamiast sody….jak wygladaja proporcje soda:proszek? Czy Pani zdaniem soda ma wiecej zalet? Bo mi sie wydaje, ze po upieczeniu czuje jej smak…. pozdrawiam serdecznie!
Bardzo dziękuję, można zamiennie stosować sodę i proszek ,wydaje mi się, że w tej samej proporcji, soda bardziej spulchnia ciasto, pozdrawiam serdecznie
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się z polityką prywatności oraz ich użyciem.Zgoda
Przepiekna strona, przejrzyste przepisy, apetyczne zdjecia – gratuluje pasji! Juz wiele z Pani ciast stoi u mnie w kolejce! Tylko wolalabym do pieczenia uzywac proszku do pieczenia zamiast sody….jak wygladaja proporcje soda:proszek? Czy Pani zdaniem soda ma wiecej zalet? Bo mi sie wydaje, ze po upieczeniu czuje jej smak…. pozdrawiam serdecznie!
Bardzo dziękuję, można zamiennie stosować sodę i proszek ,wydaje mi się, że w tej samej proporcji, soda bardziej spulchnia ciasto, pozdrawiam serdecznie