Witajcie Kochani!
Zapraszam na premierę mojego pierwszego e-booka „Wyjątkowe Torty i Ciasta”!. Znajdziecie w nim sprawdzone przepisy na pyszne, piękne, wspaniałe torty. Jest 27 przepisów, z czego 25 na torty, przepis na mini bezy i lizaki bezowe, przepis na lemon curd, opis jak zrobić drip cake, jak ozdobić wierzch i boki tortu oraz rozdział „Moje wskazówki”, w którym w kilku punktach podałam rady dotyczące przygotowywania ciast.
W e-booka włożyłam dużo pracy i serca, mam nadzieję, że go polubicie tak jak ja, że Wam się spodoba. E-book ma 150 stron. Każdy przepis ma piękne zdjęcia i jest dokładnie opisany. Są przepisy na torty z malinami, truskawkami, o smaku cytrynowym, czekoladowym. Jest tort makowy, orzechowy, szarlotka, sernik i beza. Przepisy mają różną skale trudności, są bardzo proste, bez pieczenia i trudniejsze, które zajmą nam więcej czasu.
Niektóre z moim pięknych tortów możecie zobaczyć w krótkim filmie na moim kanale na YouTube. E-booka można kupić, klikając tutaj „Wyjątkowe Torty i Ciasta E-book”(klik) lub klikając na pasku menu w ikonkę E-BOOK.
Zapraszam na FILM.
Subskrybuj kanał Małej Cukierenki: http://www.youtube.com/malacukierenka
Wskazówki dotyczące zakupu:
Po złożeniu zamówienia i jego opłaceniu dostaną Państwo dwa e-maile. Pierwszy z potwierdzeniem zamówienia i drugi z aktywnym linkiem do pobrania e-booka „Wyjątkowe torty i ciasta”. Drugi e-mail będzie się nazywał „Realizacja zamówienia”, dlatego koniecznie przy zamówieniu trzeba sprawdzić poprawność e-maila!
Uwaga: Nawet przy płatności szybkim przelewem realizacja zamówienia czasami może potrwać do 8 godzin.
Poproszę o książkę😉
witam mąż w prezencie gwiazdkowym kupił mi Pani e-booka.jest boski. mam pytanie do tortu czekoladowe marzenie czy można zmodyfikować tort i dodać żelkę malinową jak do tortu np. z wiśniami i jogurtem ? bo chciałam przełamać słodycz. jeżeli tak to na której warstwie dać ? pozdrawiam
myślę, że można, to już od Pani zależy, pozdrawiam
Serdecznie gratuluję e-booka!
Ja ze swojej strony nie mogę się doczekać wersji książkowej – z całego serca Pani jej życzę! Pani przepisy są ze mną już gdzieś od roku – kiedy odkryłam tego genialnego bloga! Życzę sukcesów i wytrwałości!
Jedno pytanie co do e-booka – czy dużo jest tam wykorzystanej żelatyny oraz galaretek? I czy można je zastąpić roślinną wersją – agarem? Zastanawiam się nad kupnem – lecz martwi mnie to że pewnie w większości będzie właśnie potrzebna żelatyna lub galaretka.
Bardzo dziękuję, tak połowa ciast jest z żelatyną lub galaretką, pozdrawiam serdecznie