31 przemyśleń nt. „Torty wyjątkowe

  1. Wspaniałe torty ! czy znajdę gdzieś przepis na tort z myszką Minie? jest wprost wymarzony dla mojej Córeczki, ale niestety nie mogę znaleźć u Pani opisu jego wykonania, a bez tego nie podołam…:)

  2. jejku, nie wierzę że można zrobić coś tak pięknego! i ta precyzja, te torciki są idealne! jestem pod głębokim wrażeniem!:) jak się Pani tego nauczyła?:) też bym chciała w przyszłości być taką artystką ;)

  3. Witam. Torty cudowne :-) Jeśli można wiedzieć, jakiej pani używa masy cukrowej ? Do powlekania tortu i figurek takiej samej? Jakiej firmy, a może domowej? Ja robiłam ostatnio domową i nie była taka jaką chciałam mieć, a z tej widzę ładne figurki wychodzą.

  4. do figurek używam Gum Paste Satin Ice lub lukier do kwiatów SUGAR FLORIST PASTE SQUIRES KITCHEN,
    do pokrywania tortów używam Masa Cukrowa – IRCA lub Satin Ice lub Renshaw, pozdrawiam

  5. Po obejrzeniu stronki stwierdzam,że jest genialna. Przepisy wypróbowane,w przystępny sposób opisane. Z pewnością często będę korzystać. Dziękuję i pozdrawiam Aga S.

  6. Wspaniała strona , super przepisy z których część wypróbowałam i wszystkim smakowało a teraz z niecierpliwością czekam na przepis do torcika czekoladowo-pomarańczowego :), dziekuję za pyszne inspirację i gratuluję nie tylko pomysłu na prowadzenie takiej stronki ale przede wszystkim talentu, pozdrawiam z Dębicy :)

  7. Pani Natalio, mam pytanie i proszę o radę. Chce zrobić dla moich bliźniaków Laury i Patryka torty na ich roczek:)
    Pisała pani, ze masa plastyczna ( ozdoby) nie moze być w lodowce bo mięknie itp. Czy pani ,torty przystraja krótko przed podaniem, czy przechowuje w specjalnym miejscu. Takie cudeńka napewno nie zrobię, ale zawsze od serca:)) Boje sie, ze nie zdążę z przystrojeniem. Figurki chce szybciej zrobić i schować do plastikowego pudełka w szafce, ale ta masa na tort? Dziękuje serdecznie za rady. Pozdrawiam.
    P.S. Ma pani ogromny talent, wpatruje sie w te arcydzieła i podziwiam!

  8. teraz po paru kursach i nabytym doświadczeniu wiem że można trzymać w lodówce, wszytko zależy od tego jaką mamy wilgotność w lodówce, i jakiego lukru użyjemy, ja osobiście nie trzymam lukrowanych tortów w lodówce mam chłodną piwnicę, a wiem że w mojej lodówce jest wilgotno,
    myślę, że masę na tort może Pani położyć dzień wcześniej, ale czy wkładać do lodówki to już musi Pani sama zadecydować, pozdrawiam serdecznie

  9. Jaki tort weselny pani poleca w jakim smaku i dekoracji, żeby nie był taki strasznie słodki i mgły.
    Dodam, że wiesz tortu będzie biały jakie dekoracje na wierzch.
    Jaki wystrój kremem i jaki kolor kwiatów cukrowych na wierzch.

  10. Witam, TORTY WSPANIAŁE.
    Chciałabym zrobić tort pomarańczowo kokosowy.
    Czy przepis jest na stronie Małej Cukierenki? nie mogę znaleźć.

  11. Arcydzieła sztuki ! czy można liczyć na to że przygotuje Pani kiedyś tutorial z przygotowywania tortów z masą cukrową, tych przepięknych ozdób i tortów w kształcie np. tego cudownego samochodu? :) bardzo mi na tym zależy :) Gratuluję talentu i pozdrawiam serdecznie :)

  12. Arcydzieła Pani wyczynia,gratuluje talentu.Trudno wybrać wszystko w moim guście.Napewno cos wybiorę ,dam komentarz .Pozdrawiam Zosia

Dodaj komentarz

.